Kaasugrillli on helppokäyttöisyydellään ja siisteydellään monelle itsestään selvä valinta kodin takapihalle tai mökin terassille. Samaa kaivataan yhä useammin myös venegrilliltä.

SAfire Gas Roaster on venekäyttöön sopivan kompakti mutta kuitenkin käyttökelpoisen suuri kaasulla toimiva pallogrilli. Grillin halkaisija on 345 ja korkeus 285 millimetriä. Siinä on lämpöä jakava teräskupu sekä nailonilla päällystetyt kuumenemattomat jalat, kuvun kahva ja kantokahvat. Grillin mukana toimitetaan pietso-sytytin.

Grillaus tapahtuu konepesun kestävällä parilalla, jonka reunassa on valumareiät, joista paistorasvat pääsevät valumaan keräyskulhoon. Grillata voi myös lisävarusteena hankittavalla ritilällä (22 €). Vaihtelua ruoanvalmistukseen saa hankkimalla paistin/wokkipannun (59 €).

Sujuvan venekäytön mahdollistaa 75 euron hintainen kaidekiinnike, joka sopii halkaisijaltaan 25–35 millimetrin kaideputkeen. Gas Roasterin voi kytkeä minkä tahansa kokoiseen ulkoiseen kaasupulloon, kunhan letkussa on pulloon sopiva paineenalennin.

SAfire Gas Roesterin suositushinta on 249 euroa. Grillistä on myynnissä myös hiili/brikettikäyttöinen versio, jonka suositushinta on 169 euroa.

www.duell.fi

www.safirenordic.dk