Simrad NSX:n ytimessä on uusi käyttöjärjestelmä, jonka näkyvin osa on uudenlainen käyttöliittymä ja kosketusnäyttö, joka näyttää kartan yksityiskohdat entistä selkeämmin ja monipuolisemmin.

Monitoiminäyttöjen helmasynnistä – kotivalikon kautta kulkemisesta – on uudessa käyttöliittymässä päästy eroon. Näytön sivupalkissa on esillä käynnissä olevat sovellukset ja niiden välillä vaihtaminen käy yhdellä kosketuksella. NSX on suunniteltu niin yksinkertaiseksi ja helpoksi käyttää, että sen käyttökokemus on valmistajan mukaan saumaton osa veneilykokemusta. Lanseeraustilaisuudessa vaikutuksen tekivät laitteen yötila ja helppo käyttöönotto.

Simrad NSX käyttää C-Map-karttoja ja kaikkia sen ominaisuuksia. Uutuus on suunniteltu tarjoamaan laaja ekosysteemin, jonka avulla käyttäjät voivat laajentaa monitoiminäyttöä lisätoiminnoilla, integroinneilla ja muiden valmistajien sovelluksilla.

Kalastajille NSX tarjoaa mahdollisuuden katsella tarkkoja kuvia sekä veneen alta että sivulta Active Imaging- ja CHIRP-luotainten sekä SideScan/DownScan Imaging- sekä FishReveal-tekniikoiden avulla. Laite sopii hyvin myös esimerkiksi retkiveneilijälle, vesiurheiluun tai jokapäiväiseen käyttöön. Simrad-sovelluksen integrointi helpottaa älypuhelimen yhdistämistä.

Simrad NSX -uutuutta on saatavana 7, 9 ja 12 tuuman kokoisena alkaen hintaan 1 299 euroa.

www.simrad-yachting.com