Termi hifi on tuttu äänentoistolaitteista, ja termi hifistely on tullut osaksi myös arkikieltä. Team Italian iBridge -laitteissa termillä on katetta. Valmistajan konsolit on tarkoitettu todella suurten ja arvokkaiden veneiden ohjaamoihin kartta- ja datanäytöiksi. Valmistajalla on ollut perinteisesti vahva jalansija tällä markkinalla.

Uuden heijastusnäytön myötä arvoveneiden ohjaamoiden hifistely astuu taas askeleen korkeammalle tasolle. Heijastusnäytöt tulivat ensimmäisenä hävittäjälentokoneisiin ja ovat sittemmin olleet optioina myös fiinimmissä automobiileissa. Nyt iBridge tuo nämä myös jahtien ohjaamoihin.

Team Italian iBridgen heijastusnäyttö on integroitu konsoliin. Se on maksimissaan 55-tuumainen 90 prosenttisesti läpinäkyvä näyttö, jolle voidaan heijastaa erilaisia datanäkymiä aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Valmistajan mukaan tällaisia näyttöjä asennetaan noin kolmeenkymmeneen jahtiin kuluvan vuoden aikana. Valmiina on jo asennuksia esimerkiksi Custom Linen, Benettin, Baglietton, CRN:n ja Widerin 30–60-metrisiin super- ja megajahteihin. Hintatietoja iBridgelle ei ole saatavilla, mutta megajahtien mittakaavassa se lienee pähkinöitä.

www.team-italia.it