Sivustolla 86 vierailijaa

13.05.2022

Mahtuuko mukaan?

Etenkin yhteysveneissä tavataan laskea sitä, kuinka monta istumapaikkaa hytistä löytyy. 320 GTC:ssä niitä on 5–6. Se ei siis ole kokoonsa nähden mitenkään poikkeuksellisen etevä joukkojenkuljetusväline, mutta niille ketkä mukaan mahtuu, on tarjolla mukava kyyti. Tyylikäs viimeistely, valitut materiaalit ja hyvä näkyvyys parantavat osaltaan viihtyisyyttä.

Oleskelua ajatellen ohjaamon erillisistuimet voi kääntää ympäri, mutta toimenpide osoittautuu tuskaisen työlääksi, koska penkkejä joutuu säätämään pituussuunnassa edestakaisin, jotta pyörähdys onnistuu. Lopputuloksena on toimiva oleskeluryhmä, jonka pöydän ääreen mahtuu mukavan väljästi neljä tai vähän tiiviimmin viisi aikuista. Optiona on mahdollisuus pedata paikalle parivuode.

Käytävän toisella puolella paapuurin laidalla on pentterilipasto, joka on vakioasussa lähinnä laskutaso ja säilytystilaa. Pesuallas, liesi ja jääkaappi poimitaan tarvittaessa lisävarustelistalta.

Keulakajuutta on tilavampi ja avarampi kuin ulkoa päin ehkä uskoisi. Kaksi aikuista ongelmitta majoittavan V-vuoteen jatkeena on vaatekaappi ja penkki, joka helpottaa pukeutumista. Kookkaasta kattoikkunasta tulee sisään runsaasti valoa, minkä lisäksi vuoteen yläpuolella on kaksi avattavaa kansiluukkua.

Toilettia ihmeteltiin jo aiemmin, mutta ovi suljettunakin komero on istuntoon riittävän ilmava, ehkä jopa vähän turhankin ilmava. Oven ja katon väliin jää nimittäin iso rako, eikä wc-komerossa ole erillistä tuuletusta tai avattavaa räppänää.


Kuvat