Pro Shield on nestemäinen levitettävä pinnoite, joka muodostaa kohdepintaan kestävän lasimaisen pinnan. Kestopinnoite suojaa käsiteltyä pintaa uv-säteilyltä ja kaikilta epäpuhtauksilta, korvaten täysin perinteiset vahat. Pro Shieldin nanoteknologiaan perustuvat pinta-aktiiviset komponentit tekevät käsitellystä pinnasta erityisen kiiltävän ja liukkaan, minkä ansiosta lika tarttuu heikosti ja irtoaa helposti.

Pro Shield -pinnoitteelle luvataan vähintään kolmen vuoden kesto, ja pintaa voi pestä normaaliin tapaan painepesurilla tai harjalla.

Toisin kuin muut Polarshine Marine -sarjan tuotteet, ei Pro Shield -kestopinnoite ole vapaasti kaupan olevaa tavaraa, vaan tarkoitettu ammattilaisten käyttöön. Koska kyseessä on monivuotinen pinnoite, tulee käsiteltävän pinnan olla hyväkuntoinen. Jos pinnoituksen alle jää epäpuhtauksia tai vaurioita, jäävät ne kirkkaan pinnoitteen alle näkyviin.

Käytännössä Pro Shield -pinnoitusta kannattaa siis harkita uuden tai uutta vastaavaksi kunnostetun pinnan suojaksi. Pohjatöiksi tarvitaan vähintään huolellinen puhdistus ja mieluusti myös kiillotus.

Tässä tapauksessa kohdeveneen runkoraita oli juuri maalattu mustaksi. Kestopinnoitteen asensi Kuopion seudulla Mirkan jälleenmyyjänä toimiva ja venepalveluita tarjoava Villen Vene.

www.mirka.com

www.villenvene.fi