Kaskisten kaupunki hakee vierasvenesatamaan vuokraajaa tarjousten perusteella. Kaupunki antaa vierasvenesataman vuokralle pääosin nykyisessä kunnossa. Vierasvenesataman kuukausivuokra on 100 euroa. Vuokraa maksetaan kesä–elokuulta.

Nykyiset vuokraajat ehtivät pitää vierasvenesatamaa vain viime kauden. He luopuvat paikasta henkilökohtaisista syistä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yleisradion aluetoimitus.

Kaskisten kaupungin tiedotteen mukaan vuokralainen vastaa kohteen käyttö- ja ylläpitokuluista sekä normaalista käytöstä johtuvista korjaus- ja kunnossapitotöistä.

Vuokralainen vastaa myös tilojen lisäkalustamisesta sekä oman toimintansa vaatimista kone- ja laiteinvestoinneista, niihin liittyvistä korjauksista ja huolloista sekä alueen kunnossapidosta ja ympäristön siisteydestä.
Vuokralainen vastaa myös toimintaan liittyvistä vakuutuksista, viranomaisluvista ja -tarkistuksista.

Tarjouksen tekijä voi tutustua kohteeseen ennen tarjouksen jättämistä.
Vuokrasopimuksen pituudesta sovitaan erikseen. Uuden toimijan on aloitettava viimeistään 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Aukioloajat ovat vähintään kesä–elokuu. Vuokralainen ei voi siirtää vuokrasopimuksen vuokraoikeutta kolmannelle osapuolelle. Vierasvenesatamaa pitää käyttää ensisijaisesti vierasvenesatamatoimintaan.

Irtisanomisaika on molempien osapuolten osalta kuluvan vuoden lokakuun loppuun mennessä koskien seuraavaa vuotta. Vuokrasopimus tehdään osapuolten välillä ennen toiminnan alkamista. Kaupunki voi välittömästi irtisanoa sopimuksen, mikäli sovittuja aukioloaikoja ei noudateta tai vierasvenesataman hoitoa laiminlyödään.

Sesongin päättyessä vuokralainen sitoutuu antamaan kaupungille tilaston vierasvenesatamassa yöpyneiden veneilijöiden määrästä.

Lue lisää Kaskisten kaupungin tiedotteesta. 

Tarjoukset pitää jättää kirjekuoressa 31.1.2020 klo 15 mennessä osoitteella Kaskisten kaupunki, Raatihuoneenkatu 34, 64260 Kaskinen merkillä ”Vierasvenesatama”. Kaskisten kaupunki pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.