Palkitussa Mathildan Marina -vierassatamassa luvataan olevan aina tilaa. Tälle kaudelle satamaan on valmistunut uusi satamakonttori ja lisää suihkutiloja. Vieraslaiturissa on seitsemän aiempaa leveämpää aisapaikkaa, joten myös isommilla veneillä mahtuu. Vieraslaiturin lisäksi vierailijoita ohjataan tarvittaessa myös sataman muille paikoille.

Satamamaksuun (27 €) sisältyy tänä vuonna Padel- ja tennismailojen käyttö veloituksetta Mathidedalin Keskuspuistossa. Pallopellien lisäksi pari vuotta sitten valmistuneessa Keskuspuistossa on myös 12-väyläinen adventure-golfrata. Satamasta on järjestetty myös ilmainen kuljetus Meri-Teijo Golfin viheriöille.

Mathildan Marinasta on mahdollista vuokrata veneelle yhden kuukauden ”kesäsatama”. Uutuuksiin kuuluu myös H-veneen vuokrausmahdollisuus päiväksi tai puoleksi. Veneilijöillä on mahdollisuus osallistua lasten ja nuorten purjehduskouluun optimistijollilla ja Zoomilla 7.–9. heinäkuuta.

Satamapalveluiden lisäksi Mathldedalin houkutuksiin kuuluvat vilkkaan ruukkikylän muut palvelut, kuten kyläpanimo- ja -leipomo, ravintola- ja majoituspalvelut sekä lukuisat käsityöläispajat.

www.mathildanmarina.fi

www.visitmathildedal.fi