Ilmaiseksi ladattavissa oleva päivitys sopii Zeus³-, Zeus²-, Zeus² Glass Helm- ja Vulcan-sarjan näytöille. Päivityksessä on erityisesti kilpapurjehtijoita kiinnostavia ominaisuuksia, kuten entistä tarkempi tuuliplottaus ja kaikkia kiinnostava laiterekisteröinti.

Tuuliplottaustoiminto auttaa purjehtijaa ja varsinkin kilpasellaista seuraamaan tuulen nopeutta ja suuntaa. Uudessa ohjelmistoversiossa on tuulen suunnan ja voimakkuuden trendejä analysoiva toiminto. Se antaa käyttäjälle paremman kuvan tuulitrendeistä sekä mahdollisuuden vertailla todellista tuulen nopeutta ja suuntaa RacePanel- ja SailSteer-toimintojen kanssa. Toiminto on saatavilla vain Zeus-sarjan tuotteisiin.

Lisätoimintona saatava halssipalkkitoiminto tunnistaa halssin ja tuulensuunnan. Dual Mode -kaksoisnäkymässä tosituulen data-arvot kirjataan ja näytetään käyttäjälle keskiarvoina halsseittain.

Ohjelmistopäivitys antaa mahdollisuuden myös laiterekisteröintiin, joka parantaa käyttäjän saamaa tukea. Uudet ohjelmistopäivitykset lähetetään suoraan rekisteröityyn laitteeseen eikä käyttäjän tarvitse asentaa niitä käsin. Laiterekisteröinti voidaan tehdä kahdella tavalla: laitetta käynnistettäessä tai järjestelmäasetukset-valintaikkunassa. Rekisteröinti viimeistellään yhdistämällä laite internetiin tai käyttämällä internetyhteydellä varustettua älylaitetta.

www.bandg.com