Düsseldorfiin on hyvät lentoyhteydet, mikä helpottaa jättimäiseen messutapahtumaan suuntaamista. Reissuun kannattaa varata ainakin kaksi päivää, jos mielii tutustua messujen antiin vähänkään perusteellisemmin.

Moottoriveneitä messuilla esitellään halleissa 1, 3, 4, 5, 6 ja 9, purjeveneitä halleissa 15, 16 ja 17. Niiden lisäksi omat esittelyhallit on muun muassa vesimatkailulle, sukellukselle, varusteille ja tarvikkeille sekä vesiurheilulle.

Suurin suomalaiskeskittymä on hallissa 4, jossa on venealan keskusliitto Finnboatin yhteisosasto. Venemerkeistä paikalla ovat AMT, Aquador, Bella, Finnmaster, Flipper, Grandezza, Nord Star, Q Yachts, Sargo, Silver, Targa ja Terhi. Kaikkien näiden merkkien osastolla on myös suomalaista henkilökuntaa paikalla ainakin ensimmäisen viikonlopun ajan, joillakin osastoilla myös pidempään tai koko messujen ajan.

Hallissa 4 on myös Axoparin ja XO:n osastot. Axoparin Brabus-luksusbrändin osasto löytyy uudesta ”superboat" -hallista 5. Myös näillä osastoilla on suomalaisedustus paikalla.

Ulkomaalaisista venemerkeistä Sunseekerin, Marexin ja Sea Rayn (Marinepalvelu Oy), Ferretti Groupin ja Beneteau-moottoriveneiden (Boat Store Finland Oy), Jeanneaun (Nautical Partners Oy), Princessin (Hydrolink Oy) sekä Fairlinen ja Windyn (MP-Yachts Oy) suomalaisedustajat ovat tavattavissa osastoilla koko- tai lähes koko messutapahtuman ajan. Lisäksi Sealinen maahantuojan edustaja on paikalla lauantaista maanantaihin ja keskiviikosta lauantaihin, Galeonin maahantuoja keskiviikosta lauantaihin.

Purjevenekauppiaista paikalla ovat Lagoonin (koko ajan), Beneteaun (koko ajan), X-Yachtsin (lauantaista keskiviikkoon), Hallberg-Rassyn (koko ajan) sekä Hansen ja Dehlerin (lauantaista maanantaihin ja keskiviikosta lauantaihin) edustajat. 

www.boot.de