Brunswick-konsernin perinteiset tukijalat ovat olleet moottoreita valmistava Mercury Marine ja veneitä valmistava Brunswick Boat Group, jotka molemmat ovat johtavia toimijoita aloillaan. Viime vuosina voimakkaimmin on kasvanut kuitenkin konsernin Advanced Systems Group -haara, jonka omistuksiin kuuluu iso joukko perinteisiä tarvike- ja osabrändejä, kuten Attwood, Whale, ja Lenco.

Viime vuosina etenkin vene-elektroniikan ja sähköjärjestelmien merkitys on korostunut ASG:ssä. Uusin kaappaus on globaaliksi toimijaksi kasvanut Relion Battery, joka on erikoistunut litiumakkujen valmistukseen ja jakeluun. Relion solahtaa sujuvasti osaksi ASG:tä, jonka portfolioon kuuluu entuudestaan monipuolista sähköjärjestelmäosaamista esimerkiksi Mastervoltin, ProMarinerin ja Blue Sea Systemsin muodossa.

Relionin hankinnasta tiedottamisen ohella Brunswick kertoi myös perustavansa uuden Electrification Technology Centerin eli sähköistymisteknologian kehityskeskuksen Michiganiin. Keskus tulee keskittymään etenkin veneilyn sähköistymisessä tarvittavan korkeajänniteakkuteknologian kehittämiseen.

www.oneasg.com

www.relionbattery.com

www.flinkenberg.fi