Huutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä sosiaalialan järjestö HelsinkiMission Nuori on vähän väsynyt -kampanjan hyväksi.

– Lahjoittamalla Buster-alumiiniveneen ja moottorin huutokauppaan haluamme vaikuttaa siihen, että entistä useampi nuori saa tukea ja apua ajoissa, Buster Boatsin toimitusjohtaja Juha Lehtola sanoo.

HelsinkiMission mukaan yhä suurempi joukko nuoria kärsii ahdistuksesta, yksinäisyydestä, riittämättömyyden tunteesta ja tulevaisuuden pelosta. Käytännössä ammatillisen keskusteluavun saaminen on vaikeaa ja nuorille tarjotaan keskusteluavun sijaan usein mielialalääkitystä, vaikka oikea-aikaisen keskusteluavun toimivuudesta on vahvaa näyttöä. Usein jo viisi keskustelukertaa ammattilaisen kanssa auttaa nuorta eteenpäin.

Huutokaupat.comissa järjestettävä huutokauppa päättyy sunnuntaina 9.6.2019 kello 21. Huutokohteen voittaja voi noutaa veneen ja moottorin mistä tahansa Buster-jälleenmyyntiverkoston toimipisteestä.

Linkki huutokauppaan löytyy osoitteesta https://www.buster.fi/helsinkimissio

Näppärä mökkivene

Buster S1 on retkeilyyn, kalastukseen ja kesämökin yhteysveneeksi sopiva huoleton ja moderni alumiinivene.
Sivupulpettiversio on rattiohjattava ja siinä on runsaasti tilaa sekä matkustajille että rahdille. Malli on CE-sertifioitu neljälle hengelle.

Yamaha F25 on uuden sukupolven kevyt, helposti käynnistyvä nelitahtimoottori. Moottorissa on Y-COP -ajonestojärjestelmä sekä rantautumista helpottava matalan veden ajoasento.

Buster S1 + Yamaha F25GETL vene–moottoripaketin normaali suositushinta on 14 570 euroa ilman toimituskuluja ja jälleenmyyjäkohtaisia asennuskuluja.

Yksinäisyyttä vastaan

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset toimimaan yksinäisyyttä vastaan. Taloudellinen tuki työlle on vähentynyt, mutta samaan aikaan keskusteluavun tarve on kasvanut.

Vaatimukset ja suorittamisen paine ovat kasvaneet niin kouluissa, opinnoissa, työelämässä kuin vapaa-ajallakin, mutta suurelta joukolta nuoria puuttuu riittävä tuki ja lähipiiri. Ajoissa saatu apu auttaa nuoria vaikeissa elämäntilanteissa eteenpäin ja vähentää ongelmien kärjistymisen aiheuttamia sekä inhimillisiä että taloudellisia kustannuksia.

Avussa ei ole kyse suurista summista: 60 eurolla saadaan onnistumispaineiden kuormittamalle nuorelle maksuton keskustelutapaaminen kriisityön ammattilaisen kanssa, 360 eurolla saadaan joka toinen viikko tuettavaansa tapaava tukihenkilö koko vuodeksi. Usein tukihenkilöstä tulee nuorelle tärkeä kuuntelija ja ystävä.