Quatix 6 Solar -mallin uusin ominaisuus on kellon aurinkolatausnäyttö, joka valmistajan mukaan pidentää kellon akkukestoa. Kello on sukua valmistajan Fenix 6X Pro Solar -mallille. Uudessa mallissa lisänä ovat esiladatut profiilit erilaisille vesiurheilulajeille.

Kellon 1,4 tuuman näytössä on Power Glass -kellonlasi, joka pidentää akun kestoa aurinkoenergian avulla. Valmistajan mukaan kello kestää älykello¬tilassa 21 päivää ja aurinkolatausominaisuuksia hyödynnettäessä jopa 24 päivää.

Garminin uutuus on vesitiivis 100 metrin syvyyteen saakka ja yhteensopiva monien Garmin -karttaplottereiden ja muun muassa valmistajan automaattiohjauksen, SailAssist -kilpailuavustimen ja Fusion-Link -viihdelaitteiden hallinnan kanssa. Kellon näytöllä voi toistaa anturitietoja ja veneen automaattiohjaukseen paritettuna se toimii autopilotin kauko-ohjaimena. Kello osaa käyttää myös lisävarusteena myytäviä BlueChart g3 -karttoja, jolloin sitä voi käyttää itsenäisenä tai apunavigointivälineenä.

Garminin uutuus osaa älykkäät ilmoitukset, näyttää saapuvat puhelut, tekstiviestit ja sähköpostit ja siihen voi tallentaa jopa 2 000 musiikkikappaletta. Käyttäjä voi synkronoida soittolistoja suosituimmista musiikin suoratoistopalveluista kelloon ja kuunnella musiikkia ilman puhelinta. Kellossa on lisäksi rannesykeanturi, joka toimii myös veden alla sekä Pulse Ox8 -happisaturaatioanturi, jota voidaan hyödyntää unen seurannassa ja elimistön monitoroinnissa.

Ominaisuuksilla ladatun laitteen suositushinta on 1 149,99 euroa ja sen mukana tulee titaaniranneke ja cirrus blue -silikoni¬ranneke. Laite on jo kaupoissa.

www.garmin.com/fi