Invictus tekee viimeisen päälle tyylikkäitä päiväveneitä, joissa muotoilu ulottuu yksityiskohtiin saakka. Vaikka muotoilu on niissä pääasia, ei käytettävyyttäkään ole tyystin unohdettu.

Muotojen takana on Christian Grande, joka on aiemmin niittänyt mainetta muun muassa Sessan hovisuunnittelijana. Mallisto on suunnattu ylellisten välimerellisen päiväveneiden luokkaan, mikä tarkoittaa Invictusin tapauksessa 6–12 metrin skaalaa.

Invictusin kohdalla voisi kuvitella, että jo vakiomallit täyttävät tyylittelyn toiveet, mutta siltä varalta ettei, on mallistoon tulossa Anna Fendin stailaama ja sisustama erikoismalli. Se julkistetaan sopivien juhlallisuuksien myötä maaliskuun lopulla, siihen saakka on tyydyttävä oheiseen tiiserikuvaan.

Kuvan perusteella kyse on 370 GT -mallin pohjalle syntyvästä erikoismallista, joten kokoluokan ja venetyypin osalta liikutaan samoilla apajilla esimerkiksi Brabus Shadow 800 by Axoparin kanssa.

Lähestymistavat toki ovat mielenkiintoisella tavalla erilaiset: suomalais-saksalais-puolalainen "äijäluksus" korostaa tekniikkaa ja suorituskykyä, italialainen luksusdesign luodaan pehmeämmin tyylillä ja harmonialla.

www.invictusyacht.com