Vierassatamatoimintaan tänä vuonna laajentanut Villa Wolax on 121-vuotias kesähuvila, joka toimii nykyisin kokous- ja juhlapaikkana, hotellina ja kesäisin ravintolana. Lokakuullekin riittää vielä tapahtumia.

Syksyn tapahtumakausi alkaa saunaperjantailla ja koko perheen syyslomatapahtumalla. Syksyn ensimmäistä saunaperjantaita vietetään 16. lokakuuta. Saunan, ruuan ja porealtaan sisältävä saunaperjantai on asiakkaille jo entuudestaan tuttu ja kysytty konsepti.

Syyslomapäivänä lauantaina 17. lokakuuta Naantalin meripelastajat rantautuu Villa Wolaxiin esittelemään alustaan ja toimintaansa, lapsille on tarjolla poniratsastusta ja pomppulinna. Myös sauna ja poreallas ovat lämpiminä ja ruokaa on tarjolla.

Seuraavana lauantaina eli 24. lokakuuta lämpiää Oktobersauna ja esiintymään saapuu Rami Tapper. Loppuvuodesta historiallinen kesähuvila muuntautuu taiteen näyttämöksi, kun esiintymään saapuvat muun muassa mezzosopraano Essi Luttinen (5.12.), taikuri Marko Poskiparta (20.11.) ja Frank Sinatran kappaleita tulkitseva Mr. Harri (27.11.).

www.villawolax.fi