Venekauppa on käynyt alkuvuonna hyvin ja esimerkiksi helmikuussa järjestettyjen Helsingin venemessujen kävijämäärä nousi merkittävästi edellisestä vuodesta. Odotukset perinteisten Kallavesj’-messujen osalta olivat myös korkealla.

Kuopion Pursiseura ja kuopiolaiset venealan toimijat uskovat vallitsevasta tilanteesta huolimatta venekaupan pysyvän hyvällä tasolla ja katseet halutaan suunnata vahvasti eteenpäin.

Yamaha Center Kuopio, Konesolmu Oy, Kone & Vene Center, Kone ja Tarvike M. Leppänen sekä Kuopion Venevälitys ovat sitoutuneet panostamaan vahvasti ensi vuoden Kallavesj’-messuihin ja tapahtuma tullaankin näkemään entistä ehompana 26.–28.3.2021.

Yritykset tekevä tiivistä yhteistyötä myös 12.–13.6.2020 Kuopion Saanassa järjestettävän uuden Kuopion Uivan venenäyttelyn tiimoilta.

Kallavesj’-messuille tulossa olleisiin uutuusveneisiin ja messutarjouksiin pääsee tutustumaan toimijoiden omissa liikkeissä maaliskuun viimeisellä viikolla. Tarkemmat tiedot liikkeiden aukioloajoista ja tarjouksista päivitetään toimijoiden omille sivustoille.

www.kallavesj.fi