Buster SuperMagnumin vakiokalustukseen kuuluu kaksi joustoistuinta ja U-sohva, mutta uusi Performance-paketti muuttaa tilaratkaisua. Pakettiin kuuluu neljä Scandinavian Seat Suspension Systemsin joustojaloilla varustettua offshore-istuinta. Kahden joustoistuinrivin taakse jää tilaa vielä kolmen istuttavalle suoralle peräsohvalle.

Neljällä offshore-istuimella matkustajat viihtyvät paremmin kovan kelin siirtymillä. Aallokkoajossa sopivasti iskunvaimennetut istuimet pehmentävät selkärankaan, niskaan ja polviin kohdistuvia rasituksia. Istuimien vaimennus on säädettävissä käyttäjän painon mukaan 50–130 kilon välillä.

7,4-metrisen Buster SuperMagnumin tehokkain moottorivaihtoehto on Yamahan 300-hevosvoimainen V6-perämoottori, jolla varustettuna veneen huippunopeus on lähes 50 solmua. Sähköisellä steer-by-wire-ohjauksella varustetulla F300 XSB versiolla varustettuna mallivuoden 2024 SuperMagnumin kampanjapakettihinta vakiovarustein on 99 800 euroa. Performance-paketin tarjoushinta on 3 000 euroa.

Buster Magnun ja SuperMagnum sellaisena kuin haluat

Vuosimallin 2024 Buster Magnumin tai SuperMagnumin ulkonäön voi viimeistellä ilman lisäkustannuksia. Ulkovärivaihtoehtoja on neljä: sininen Grey Blue Satin Metallic, valkoinen White Pearl Satin sekä kaksi mustaa, Black Satin ja Black Metallic Satin.

Magnumien turkki on vakiona liukuestokuvioitua alumiinia, mutta sinisen ja valkoisen värin yhteydessä alumiiniturkin pinnoitteeksi voi valita vaalean harmaan Softdeckin. Vakiokaiteet ovat kirkasta ruostumaton terästä, jonka vaihtoehtona on mattamusta viimeistely.

Magnumin ja SuperMagnumin räätälöintikampanja on voimassa tammikuun loppuun mennessä tehtyihin mallivuoden 2024 veneiden tilauksiin. Kampanjaetu on Magnumissa 3 700 ja SuperMagnumissa 3 850 euroa.

Testaa eri vaihtoehtoja Magnumiin täällä: konfiguraattori

Testaa eri vaihtoehtoja SuperMagnumiin täällä: konfiguraattori

www.buster.fi