Päivitys on tarjolla HDS Carbon-, HDS Gen 3- ja Elite-Ti -laitteisiin. Uuden ohjelmiston luvataan tuovan näihin laitteisiin parannuksia kaikuluotaimeen, automaattiseen reititykseen ja C-Map-karttoihin. Valmistajan mukaan uudistuksen jälkeen laitteiden informaatio on paremmin esillä ja helpommin käytettävissä.

Tärkein uudistus on Fish Reveal kaikuluotainnäkymä. Sen avulla yksittäiset kalat on helpompi erottaa ja paikallistaa pohjan muotojen suhteen CHIRP- ja DownScan-kuvien yhdistelmänä, kun ennen tieto oli saatavissa vain kahta eri näkymää yhdistelemällä.

HDS Carbon -sarjan laitteisiin ohjelmistopäivitys tuo laajemman väriskaalan SideScan-, DownScan- ja StructureScan 3D -näkymiin. Valmistajan mukaan tämä takaa paremman erottelukyvyn veneen alla ja sivuilla jopa 30 metrin päähän.

Lowrancen päivitys tuo C-Map-karttoihin entistä helpomman automaattisen lyhimmän reitityksen veneen mittojen mukaan. Uuden softan ominaisuus toimii C-Map Max-N+ -kartoilla. Päivitys tuo C-Map-karttoihin laajemmin parempaa luettavuutta uudella väripaletilla erityisesti matalammissa vesissä. Valmistaja kehuu syvyyskäyrien, veneen sijainnin ja muiden kohteiden erottuvan päivitetyllä paletilla entistä paremmin.

Päivitykset ovat ladattavissa Lowrancen sivuilta.

www.lowrance.eu/fi