Mercury Marinen Parts & Accessories -liiketoiminta on laajentunut viimevuosina kiivaaseen tahtiin. Edeltävä ostos oli hollantilainen venetarvikkeiden valmistuttaja ja tukkuri Lankhorst Taselaar, jonka Mercury Marine osti viime vuonna.

Tämän vuoden kauppa on Power Products LLC:n Global Marine & Mobile -divisioona, johon kuuluu koko joukko tunnettuja tuotemerkkejä ja tavarantoimittajia, kuten Ancor (johdot, kaapelit), BEP ja Blue Sea Systems (akkuvalvontajärjestelmät ja sähkökomponentit), CZone (digitaaliset kytkimet), Lenco Marine (trimmijärjestelmät), Marinco (kaapelit ja sähköjärjestelmän komponentit) sekä Mastervolt (kokonaisvaltaiset sähköjärjestelmät).

Mercury Marine varustekaupan liikevaihto oli viime vuonna noin 1,3 miljardia dollaria. Power Productsin Global Marine & Mobile tuo siihen viime vuoden liikevaihdon perusteella 233 miljoonaa dollaria lisää, mikä nostaa jo kuluvan vuoden kokonaismyynnin yli 1,5 miljardiin dollariin kokonaismyyntiin.

Varustebisneksen kovat kasvuodotukset hellyttivät myös emokonserni Brunswickin kukkaron nyörit, sillä se maksaa Power Productsin Global Marine & Mobilesta 910 miljoonaa dollaria.

www.brunswick.com

www.mercurymarine.com

www.powerprodllc.com/product-solutions/global-marine-mobile