Nautical Partners toimii Suomessa muun muassa Jeanneau-, Prestige-, Four Winns-, ja Zodiac-moottoriveneiden sekä Excess-purjeveneiden maahantuojana ja myyjänä. Kaikkien mainittujen merkkien viimeisimpiä malleja on mahdollisuus nähdä ja koeajaa huhtikuussa Ranskassa eri tapahtumissa.

La Grande Mottessa järjestetään vuosittain Euroopan merkittävin katamaraaniveneiden näyttely. Tänä vuonna näyttely on avoinna 3.–7. huhtikuuta. Nautical Partners on messuilla vahvasti mukana ja näyttelyssä voi tutustua katamaraanirunkoisiin Prestige M48 ja M8 sekä Four Winns TH 36 -moottoriveneisiin sekä Excess 11 ja 14 -purjeveneisiin.

Jeanneau järjestää puolestaan asiakkaille yksityiset koeajopäivät Cannesissa 5.–8. huhtikuuta. Koeajattavana on muun muassa täysin uusi Merry Fisher 895 Série2. Lisäksi koeajettavissa ovat Cap Camarat 9.0 WA Série2 ja Merry Fisher 1295 Fly sekä DB/37:n perä- ja DB/43:n sisäperämoottoriversiot.

Suosituimpiin kovapohjaisten kumiveneiden eli rib-veneiden valmistajiin kuuluva Zodiac esittelee mallivuodelle 2025 uuden X10CC-lippulaivan. Nautical Partnersin asiakkaille se on mahdollista koeajaa jo nyt huhtikuun alussa Bordeaux'ssa. 

Varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn tai koeajoon 29.3.2024 mennessä.

www.nauticalpartners.fi