Viime vuonna tällä samalla viikolla ilmoitettiin, että vuoden 2021 messut siirretään tammikuulta toukokuulle. Myöhemmin ne peruttiin kokonaan. Nyt näyttää siltä, että messut pidetään normaalisti tammikuussa.

Messe Düsseldorfin mukaan Nordrhein-Westfalenin osavaltion koronalait sekä Düsseldorfin messukeskuksen omat koronatoimet mahdollistavat maailman suurimman venemessutapahtuman järjestämisen turvallisesti myös vallitsevissa olosuhteissa. Jo aiemmin tiedotettiin, että messuille pääsee vain täyden rokotesarjan saaneet tai koronataudin puolen vuoden sisällä sairastaneet messuvieraat, näytteilleasettajat ja messukeskuksen työntekijät.

Vaikka julkisuuteen on kiirinyt tietoja joidenkin purje- ja moottorivenemerkkien ja muiden vakionäytteilleasettajien vetäytymisestä Boot-messuilta, on messujärjestäjän mukaan mukana kuitenkin valtaosa Euroopan suurimmista venevalmistajista. Esimerkiksi englantilaiset Princess ja Sunseeker, saksalainen Bavaria sekä ruotsalainen Hallberg-Rassy ovat monien muiden tavoin mukana messuilla.

www.boot.de