Örön vierassatama, Nauvon pursiseura (NSS) ja Hangon pursiseura (HSF) järjestävät saaristomerellä Örö September Race -kilpapurjehduksen LYS-luokitelluille veneille. Kilpailusta tekee erikoisen se, että se purjehditaan kahdesta eri suunnasta, Nauvosta ja Hangosta Öröseen. Lähdöt ovat klo 10 ja klo 11 vastaavasti. Matkaa Nauvosta Öreseen kertyy 32 mailia ja Hangosta noin 25.

Kilpailut purjehditaan erillisinä kilpailuina. Niissä noudatetaan purjehduksen kilpailusääntöjä ja FinLYS-sääntöä sekä kilpailun purjehdusohjeita. Veneiden LYS-luokka määräytyy FinLYS-taulukossa olevan vakioveneen tai mikäli veneellä on LYS-todistus, siinä olevan LYS-luvun mukaan.

Perillä Örössä ohjelmassa on sauna virvokkeineen, palkintojenjako, illallinen ja rentoa yhdessäoloa. Kilpailumaksu on 20 € per venekunta ja maksetaan Örön satamakonttoriin ja se kattaa satamapalvelut. Iltaohjelma on omakustanteinen ja siihen osallistuminen on vapaaehtoista.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot puh. 0400 417 149 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

www.visitoro.fi