Satamaoppaaseen on kerätty tiedot käytännössä lähestulkoon kaikista Suomen virallisista, käyntikohteiksi soveltuvista huvivenesatamista. Mukana on niin täyden palvelun vierassatamat kuin luonnonläheiset retkisatamat, ja kaikki siitä väliltä. Suomen rannikkoalueiden ja huviveneilyn kannalta merkittävimpien sisävesistöjen lisäksi mukana on myös Viron ja Tukholman saariston satamat.

Kaikki satamat on esitetty karttatäppänä zoomattavalla ja liikuteltavalla pääkartalla, minkä lisäksi jokaisen sataman omalla välilehdellä on käytössä yksityiskohtaiset Google Maps ja Zoom Earth -linkit. Suurimpaan osaan satamista on tarjolla myös lähestymiskartta.

Lisäksi satamatietoihin on kerätty satamien sijainti- ja karttatiedot, yhteystiedot, ajankohtaiset säätiedot sekä sataman palvelut mahdollisimman tarkasti mutta ytimekkäästi mainittuina. Tiedot perustuvat Suomen Vierassatamat Oy:n Vierassatamat.fi -verkkopalveluun ja Satamaopas-kirjoihin keräämään ja päivittämään aineistoon.

Totalvene.fi yhdessä Saariston Satamat, Purjevenefoorumi ja Moottorivenefoorumi facebook-ryhmineen haluaa omalta osaltaan edesauttaa satamainformaation kulkua satamien ja veneilijöiden välillä. Vaikka Totalveneen Satamaopas on nyt avattu, sitä kehitetään edelleen ja jatkuvasti. Otamme mielellään vastaan ehdotuksia ja toiveita siitä, kuinka Satamaoppaan sisältöä ja toimintaa saadaan vieläkin paremmaksi.

Siirry tästä Totalveneen Satamaoppaaseen

Lähetä palautetta Totalveneen toimitukselle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.