Kymmenen messupäivän aikana Allt för Sjön -venemessuihin tutustui tänä vuonna 68 100 kävijää. Viime vuonna kävijämääräksi raportoitiin 78 490. Allt för Sjön messut järjestettiin tänä vuonna 1.–10. maaliskuuta,

Messujärjestäjälle messuvieraiden määrän väheneminen ei tullut yllätyksenä, sillä tänä vuona Tukholman messukeskuksessa ei ollut venemessujen aikaan mitään rinnakkaista messutapahtumaa. Aikaisempina vuosina venemessujen kanssa samaan aikaan tai limittäin on järjestetty muun muassa metsästys- ja kalastus- sekä ruokamessuja.

– Viime vuoteen verrattuna venemessujen kävijämäärä nousi seitsemän ensimmäisen messupäivän aikana 12,6 prosentilla, mutta jälkimmäisenä viikonloppuna kävijöitä oli vähemmän, koska toista rinnakkaista messutapahtumaa ei ollut, Allt för Sjön -messujen projektipäällikkö Hanse Thorslund toteaa.

Ibinews -uutissivustolle annettujen kommenttien mukaan etenkin suurempien veneiden näytteilleasettajat ovat kuitenkin olleet tyytyväisiä  sekä messutapahtumaan että yleisön kiinnostukseen ja aktiivisuuteen. Muun muassa Hallberg-Rassyn, Anytecin ja Nimbuksen edustajat kuvailevat kiinnostuksen olleen suurta ja kaupankäynnin vilkasta.

Ensi vuonna Tukholman venemessut järjestetään viikkoa myöhemmin eli 6.–15 maaliskuuta 2020. Uudella ajankohdan pyritään tavoittamaan enemmän yleisöä ja  välttämään messujen päällekkäisyys paikallisten koulujen hiihtolomaviikon kanssa.

www.alltforsjon.se