Trawler-tyyppisten moottoriveneiden herättäminen henkiin ensimmäisen sukupolven Swift Trawlereilla oli Beneteaun neronleimaus, joka palkittiin kaupallisella menestyksellä.

Swift Trawlerien kantikas muotoilu meni muutaman mallin kohdalla ehkä jo vähän liioittelun puolelle, minkä jälkeen uuden sukupolven mallien sulavammat muodot on ollut helppo ottaa vastaan. Silti uusissa Swift Trawereissa on säilynyt enemmän reissuveneen henkeä kuin viimeisen päälle stailatuissa flybridge-veneissä.

Uusi, syyskuussa Cannesin venemessuilla ensiesiteltävä 47 jättänee mallistoon tilaa vielä yhdelle pienemmälle ja ainakin yhdelle isommalle tulevaisuuden mallille. Siinä on majoituskannella kolme makuukajuuttaa ja kaksi toilettia.

Omistajan kajuutta on keulassa, ja varustettu erillisellä wc- ja suihkuhuoneilla. Keskiveneessä on rinnakkain kaksi makuukajuuttaa, joiden kummankin vuoderatkaisun voi muokata erillisvuoteista parivuoteeksi. Satunnaisvieraille voi pedata salongin vuodesohvan.

Majoituskannen ja kansisalongin välinen portaikko on sijoitettu toimivan tuntuisesti styyrpuurin laidalle. Portaikon edestä jatkuu luontevat kulkuväylä sivuovesta ulos sivukannelle, ohjaamoon tai perää kohti salonkiin.

Kulmamallisen pentterin pitkä sivu on poikittain. Salongista katsottuna pentteritason päällä jököttävä sisäohjaamon penkki on outo ilmestys ja syö lisäksi paljon laskutilaa.

Pentterissä kokkailu on huomattavasti sosiaalisempaa puuhaa kuin sisäohjaamosta ajaminen. Pentterin edustalta on välitön seurusteluyhteys salonkiin, sisäohjaamossa istutaan ylempänä ja etäämpänä. Salongin paapuurin laidalle voi valita pentterin jatkeeksi joko pienemmän sohvan tai lipaston.

Yläohjaamoon johtavat portaat ottavat ison tilan takakannen avotilasta, eikä paapuurin sivukannelle saati uimatasolle siirtymiseen jää pohjakuvan perusteelle ainakaan mitenkään erityisen ruhtinaallisesi kulkutilaa. Kansiratkaisu on vahvasi epäsymmetrinen, eli styyrpuurin sivukansi on paitsi leveämpi myös katon alla ja syvällä laidan suojassa.

Konehuoneessa majailee kaksi Cumminsin 425-hevosvoimaista dieseliä, jotka pyörittävät suorien akselien päissä olevia potkureita. Matkanopeusalue ulottunee kuudesta vaille kahteenkymmeneen solmuun, huippunopeus noussee vähän yli. Joystick-satamahallintalaitteen saa lisävarusteena.