Fusion-stereo- ja kaiutinsetit tuottavat hyvänlaatuista ääntä ja niissä on muun muassa kahden alueen Multi-Zone-tekniikka ja integroitu D-luokan audiovahvistin. Fusion MS-RA60- ja MS-RA210-venestereot ovat yhdistettävissä älylaitteisiin bluetooth-yhteydellä tai FusionLink-sovelluksella ja myös Garmin-älykellojen Fusion-Link Lite -sovelluksella. Laitteiden ohjelmistopäivitys onnistuu langattomasti bluetoothin yli.

EL Series ja XS Series -venekaiuttimet on muotoiltu ruiskuvaletusta polypropyleenistä valmistetuista kartioista, joiden suorituskyky sietää myös suuremmat äänenvoimakkuudet. EL Series-kaiuttimissa on matala, avoin rakenne, mikä antaa enemmän asennusvaihtoehtoja. 

XS-kaiuttimet ovat alumiinivalmisteisia kalottikaiuttimia, joissa on äänikela pehmeille ylätaajuuksille. XS-kaiuttimet on suunniteltu kestämään koviakin olosuhteita kuten suolasumua, pölyä ja uv-säteilyä. XS-kaiuttimilla on kolmen vuoden kuluttajatakuu. 

Kaikkiin Fusion-stereo- ja kaiutinsetteihin sisältyy kaiuttimen johto, antenni ja pölysuojus. Valittavissa on klassinen tai sporttinen kaiutinritilävaihtoehto sen mukaan, mikä veneeseen sopii.

MS-RA60-soittimen ja EL Series -kaiutinsetin sekä MS-RA210-stereon ja XS Series -kaiutinsetin suositushinnat alkavat 369 ja 599 eurosta. Tuotteet ovat myymälöissä kevään aikana.

www.garmin.fi