Uutuuslaitteissa on kirkas, auringonpaisteessakin selkeä näyttö, uusin Garmin-käyttöliittymä ja grafiikka, joka tekee laitteen käytöstä entistä intuitiivisempaa. Laitetta ohjataan painikkeilla ja siinä on myös wifi-yhteys. Langattoman yhteyden avulla luotain- ja käyttäjätiedot on helppo jakaa esimerkiksi kahden veneessä olevan -laitteen välillä. UHD2-mallistoon on tuotu kalliimpien Garmin Echomap UHD2 -karttaplottereiden muotoilua. Painikkeilla varustetun käyttöliittymän tyyli on siisti ja klassinen.

UHD2-monitoiminäytöt on varustettu 500 watin skannaavalla luotaimella, ja GT20-TM-kaikuanturilla varustettuna ne näyttävät selkeästi kalat ja vedenalaiset rakenteet. Vielä tarkempaa kaikukuvaa saa liittämällä veneen järjestelmään GT24UHD-TM-anturin, jossa on Ultra-High Definition skannaava luotain.

Uudet karttaominaisuudet ja tiheät karttapäivitykset saa käyttöön lataamalla karttaplotteriin uudet Garmin Navionics -kartat. Laite tukee yli 5 000 reittipisteen jäljittämistä ja piirtää kartat näytölle entistä nopeammin. Laite tukee myös ActiveCaptain-yhteisöä, jota hyödyntämällä saa käyttöönsä paikallistuntemusta ja -tietoa.

Echomap UHD2 -malliston laitteet tulevat saataville suositushintaan 469–779 euroa.

www.garmin.fi