Tutkien 50 watin tehon ansiosta niiden kantama on valmistajan mukaan suurempi ja kohteiden erottelukyky parempi myös suurissa nopeuksissa. Uusien tutkien kantama 20–48 meripeninkulmaa.

Garminin doppler-efektiä hyväksikäyttävä MotionScope-tekniikka auttaa nyt julkistettuja uutuusmalleja havaitsemaan liikkuvat kohteet entistä tarkemmin, kun näkyvyys on huono ja tilanteen hallinta kriittistä. Tarkempaa havainnointia edesauttaa antennien 60 r/min kierrosnopeus, joka tarkoittaa myös, että tutkien näytönpäivitys tapahtuu nopeammin. Tämä on erityisen tärkeää nopeasti liikkuvien kohteiden tapauksessa.

Tutkat toimivat Garmin-karttaplottereissa. Uutuutena on värivalinta, uusi tutkamallisto on saatavissa sekä mustana että valkoisena.

Uusien tutkien virransäästötila tarjoaa mahdollisuuden valita, milloin käytetään täyttä tehoa. Virtaa säästyy tilanteisiin, joissa sitä todella tarvitaan. Ajastetussa tilassa tutkan toiminta- ja lepoajat voi asettaa sekuntien tarkkuudella virrankulutuksen pienentämiseksi.

Uudet 18-tuumainen GMR Fantom 18x- ja 24-tuumainen GMR Fantom 24x – tutkat tulevat myyntiin loppuvuoden aikana ja niiden suositushinnat asettuvat mallista riippuen 2 499–3 099 euroon.

www.garmin.fi