GPSMAP 79s -käsilaitteessa on maailman peruskartta esiasennettuna, mutta se myös tukee ladattavia BlueChart g3-merikarttoja, jotka helpottavat navigointia.

Kolmiakselisen, kallistuskompensoidun kompassin lisäksi GPSMAP 79s hyödyntää maailmanlaajuista gnss-satelliittinavigointijärjestelmää. Garminin ajatuksen mukaan GPSMAP 79s on hyvä valinta joko muun vene-elektroniikan varalaitteeksi tai pääasialliseksi navigointilaitteeksi pienveneisiin. Siihen on pakattu paljon kaikille veneilijöille tarpeellisia ominaisuuksia.

Laitteen näyttö ei huurru vaikeissakaan olosuhteissa. Karttanäytön kontrasti on valmistajan mukaan erinomainen ja näytön tarkkuus on 2,5 kertaa parempi kuin aiemmassa mallistossa. Vesillä liikkumiseen tarkoitettu transflektiivinen värinäyttö kestää naarmuuntumista ja näkyy hyvin kirkkaassakin auringonpaisteessa.

Laitteen akku kestää jopa 19 tuntia gps:n ollessa käytössä. Laite kelluu ja on vesitiivis eli se toimii myös vaativissa meriolosuhteissa. Laitteen 8 gigatavun muistiin mahtuu jopa 10 000 reittipistettä ja 250 reittiä.

GPSMAP 79s -käsi-gps:n suositushinta on 349 euroa.

www.garmin.fi