Mercury julkisti ensimmäisen sukupolven sähköisen DTS-kaukohallintalaitteen vuonna 2004. Se teki vaihteiden kytkemisestä täsmällistä ja kevyttä, ja paransi siten oleellisesti veneen käyttömukavuutta. Uuden sukupolven DTS ottaa askeleen evoluutiossa ja tuo mukanaan parannetun käyttöjärjestelmän, kohentuneen ergonomian sekä uusia ominaisuuksia.

Uuden ulkonäön ja käteen sopivan muotoilun lisäksi kaukohallintalaitteeseen on integroitu Mercuryn Active Trim -moottoritrimmiavustin ja sen käyttönappulat. Näin ollen kojelautaan ei tarvita enää trimmiavustimen erillistä käyttöpaneelia.

Vaihteen vapaalla olemista kuvaava vihreä valo on siirretty näkyvälle paikalle kaasukahvaan. Kahvan sivussa oleva moottoritrimmin manuaalinen keinukytkin on entistä kookkaampi ja käytännöllisempi. Monimoottoriasennuksiin on lisätty start/stop-painike, joka käynnistää tai sammuttaa kaikki moottorit yhdellä painalluksella.

Sähköohjauksella varustettuihin yksimoottoriasennuksiin on puolestaan saatavilla uusi Quick Steer -toiminto. Se nopeuttaa ohjauksen kääntymistä siten, että ohjauspyörää käännettäessä enemmän kuin neljännes suuntaan tai toiseen, ohjaus kääntyy automaattisesti kokonaan haluttuun suuntaan. Tämä nopeuttaa ja tehostaa veneen kääntymistä ahtaissa paikoissa.

Uusi DTS-kaukohallintalaite tulee saataville neljänä versiona. Yksimoottoriasennuksiin on tarjolla laitaan upotettava tai pintaan asennettava pöytämalli. Monimoottoriasennuksiin voi valita pöytämallin joko vakio- tai Premier-versiona, jossa on integroitu monitoiminäyttö.

www.mercurymarine.com