Alkuvuodesta Düsseldofrin venemessuilla julkistettu CAM300 mini-IP-kamera on tarkoitettu päivä- ja yökäyttöön. CAM300 on varustettu 1080p CMOS-videoanturilla, mikä tekee siitä Raymarinen Axiom-monitoiminäyttöön yhdistettynä tehokkaan videovalvontajärjestelmän, jolla voidaan seurata kuolleita kulmia, miehistöä tai muuta toimintaa kannella. Kamera on myös tarvittaessa erinomainen apu kipparille rantauduttaessa. 

Axiomin näytöllä voi katsoa jopa neljän kameran kuvaa yhtä aikaa. Kompakti CAM300 voidaan yhdistää AR200-anturiin, mikä mahdollistaa lisätyn todellisuuden Clear Cruise -ominaisuudet Axiom-monitoiminäytöillä.

CAM 300:n sisäänrakennetut infrapunalähettimet mahdollistavat pimeänäkyvyyden jopa 10 metrin päähän. Laite voidaan asentaa myös ylösalaisin laitteen sovelluksen huolehtiessa kuvan oikeasta orientaatiosta. Kamera voidaan asentaa joko suoralla 12 voltin liitännällä tai yhden kaapelin Power-over-Ethernet (POE) -liitännällä. Kamera on vedenpitävä ja se voidaan asentaa kannen ylä- tai alapuolelle. CAM300:n suositushinta on noin 740 euroa.

www.raymarine.com/fi-fi