Veneiden pohjan puhdistusvälineistään tunnetun Seaboostin kantava idea on tarjota kehittää tuotteita veneen pohjan puhtaana pitämiseen ilman ympäristölle vahingollisia myrkkymaaleja. Yritys on saanut tunnustusta Runar Bäckström innovaatiopalkinnon muodossa ja Itämeriprojektin ympäristöpalkinnon (tuomariston suosikki 2015).

Nyt Seaboost on tuonut markkinoille uusia, aikaisemmin julkaistuun Dock-monitoimivarteen sopivia maalinpoistotyökaluja. Kyse on maalinpoistoraapoista, jotka kehitetty erityisesti vanhojen epätasaisten myrkkyvärikerrostumien poistoon. Työkalut soveltuvat niin kuluttajien kuin ammattilaisten huoltotöihin.

Paint Scraper Kit sisältää kaksi skrabanterää, toinen tasainen ja toinen hammaskuvioinen. Kaksipuoleisissa terissä on sekä 130 että 75 millimetriä leveät terät. Setin suositushinta on 28 euroa.

Wire Brush -teräsharja on tarkoitettu hilseilevän maalin poistoon ja pintojen esikäsittelyyn ennen maalausta. Harjan suositushinta on 18 euroa. Dock-monitoimivarsi on hinnaltaan 110–140 euroa riippuen varustuksesta.

www.seaboost.fi