Malliuudistuksessa runko säilyy samana ja 4230:n tapaan myös uutta Suvi 43:a tullaan rakentamaan edelleen sekä lyhyt- että pitkärikisenä versiona. Tehosuosituksen yläraja nousee 25 hevosvoimaan, mutta 20-hevosvoimaisellakin tulee toimeen hyvin. 

Huippunopeudessa moottorivaihtoehtojen välillä on valmistajan mukaan kahden solmun ero: 20-hevosvoimaisella ylletään parhaimmillaan 24 solmuun ja 25-hevosvoimaisella 26 solmuun. Pienemmällä moottorilla taloudellisin matkanopeusalue on 15–18 solmua, jolloin polttoaineenkulutus on noin kuusi litraa tunnissa. 

Suvi 43:ssa on vakiona laitapulpetti, johon saa lisävarusteena tuulilasin ja kaiteen. Kantavuus on neljä henkilöä, jotka voivat valita istumapaikat perä-, keski- tai keulapenkeiltä. Taittuva keskipenkki mahdollistaa sujuvan liikkumisen veneessä, perä- ja keulapenkkien alla on puolestaan lukittavat säilytystilat. Takapenkin luukku on varustettu kaasujousella ja keulakannen alla on avoin köysilokero.

Kölirauta on vakiovaruste, mutta Suvi 43 ei ole sadevesityhjenevä, kuten pykälää suurempi ja tilaratkaisultaan 43:n kanssa samankaltainen Suvi 44. Suvi 43:n hinta vakiovarustein ja ilman moottoria on 4 190 euroa. Pakettihinnat 20- tai 25-hevosvoimaisella Yamahalla jäävät alle kymppitonniin: 20-hevosvoimaisena Suvi 43:n hinnat alkavat 8 890 ja 25-heppaisena 9 990 eurosta.  Molemmat uutuus-Suvit ovat esillä parhaillaan käynnissä olevassa Uivassa venenäyttelyssä.

www.suvi-veneet.fi