Uusi Suvi 44 on edeltäjäänsä hiukan suurempi, sillä runko on nyt sama kuin Suvi 45 Duossa. Suvi 44 on sadevesityhjenevä ja siihen sopii pitkärikinen, 20–30-hevosvoimainen perämoottori. Tehoalueen yläraja on edeltävään 4250-malliin verrattuna noussut viidellä hevosvoimalla.

Tilaratkaisu on pääpiirteiltään edeltäjästä ja pienemmästä Suvi 43:sta tuttu. Keskipenkki taittuu auki helpottaen läpikulkua ja perä- ja keulapenkkien sisällä on tilavat tavaratilat. Suvi 44:ssä on lisäksi kannelliset köysiboksit sekä keulassa että perässä.

25 hevosvoiman moottorilla huippunopeudeksi luvataan parhaimmillaan 23 solmua ja kolmekymppisellä 26 solmua. Taloudellisin matkanopeusalue on 25-hevosvoimaisella 16–19 solmua, jolloin polttoaineenkulutukseksi kerrotaan noin seitsemän litraa tunnissa.

Suvi 44:ssä on vakiovarusteena kölirauta ja ohjauspulpetti. Lisävarusteena on saatavilla muun muassa tuulilasi ja kaiteet sekä istuintyynysarja. Hinnat alkavat vakiovarustein ja ilman moottoria 5 550 eurosta. 25-hevosvoimaisella Yamahalla varustettuna pakettihinnaksi ilmoitetaan 10 990 euroa ja 30-hevosvoimaisella Yamahalla 11 290 euroa.  Molemmat Suvin uutuusmallit ovat ensiesittelyssä parhaillaan käynnissä olevassa Helsingin Uivassa venenäyttelyssä.

www.suvi-veneet.fi