Zodiacin uusi Nomad-sarja kattaa viisi erikokoista mallia, joiden pituudet vaihtelevat  2,7 metristä 3,9 metriin.Leveys on kaikissa sama, 1,68 metriä.  Pienimmän 2.7-mallin kantavuus on 3 henkilöä. 3.1:een saa ottaa kyytiin viisi henkilöä ja 3.3- ja 3.6-malleihin kuusi. Suurimpaan 3.9:ään voi mahduttaa kantavuuden puolesta vielä yhden henkilön, jos tilaa vain jotenkin riittää.

Moottoritehon ylärajat alkavat 2.7:n 10 hevosvoimasta, ja nousevat 3.1:n ja 3.3:n 15 hevosvoiman kautta kahden suurimman 30 hevosvoimaan. Kaikkien mallien peräpeili on mitoitettu lyhytrikiselle perämoottorille. Veneiden painot ilman moottoria ja lisäkalusteita vaihtelevat 55 ja 80 kilon välillä. Ohjauspulpetin ja -penkin saa lisävarusteena kolmeen suurimpaan eli malleihin 3.3, 3.6 ja 3.9.

Zodiac Nomad – Kaksinkertainen alumiinirunko

Kaikki Nomad-mallit on varustettu kaksinkertaisella täysalumiinirungolla. Kellukkeena toimivat ilmaponttonit on valmistettu joko Mehlerin toimittamasta pvc-kankaasta tai Orcan neopreenistä. Neo-versiot tulevat ainakin alkuun aina valkoisina, pvc-tuubit voi valita harmaina tai sinisinä.

Kaikissa malleissa on vakiona vesitiiviit säilytystilat, kölisuoja, nostolenkit ja kiinnipitokahvat. Pienempiin malleihin saa maalla liikuttelua helpottavat kiinteät pyörät ja isompiin taittuvat laskupyörät. Nomad ensiesitellään tammikuussa Düsseldorfin venemessuilla ja niiden toimitukset jälleenmyyjille käynnistyvät helmikuussa. Hinnat selviävät lähempänä esittelyajankohtaa.

www.zodiac-nautic.com

www.nauticalpartners.fi