Ei ulkotiloja ole silti kokonaan unohdettu, ainakaan niitä muodikkaita kohtia. Keulakannella on patjat ja niiden ylle saa viritettyä kangaskatoksen varjostamaan. Isolla uimatasolla on puolestaan yksi tämän kokoluokan parhaita grillitasoja.

Avotila on kuitenkin melko pieni, eikä kulmasohvan eteen saa kovinkaan jouhevasti mahdutettua pöytää. Peräseinä aukeaa vain oven verran.

Kansisalonki on vuorostaan ihan vakuuttava. Etenkin tyylikkyys miellyttää ja tekee tilasta viihtyisän tuntuisen. Pentteri on piilotettu ison kannen alle, jonka avaaminen edellyttää kuskin penkin niputtamista tasoksi.

Ohjaamon ergonomia on jäänyt aika pahasti vaiheeseen. Kuskin penkki on vitsi, eikä konseptiin kuulu sivuliukuovea tai syvennettyä styyrpuurin sivukantta. Se on erikoista, sillä molemmat ovat tämän kokoluokan cabincruisereissa vallalla olevia trendejä.

Alakertaan oli messuveneessä sovitettu kolmen makuukajuutan ja yhden toiletin tilaratkaisu. Lukuisten makuupaikkojen kääntöpuolena on ahdas pääkäytävä, eikä toiletissa ole riittänyt tilaa erilliselle suihkukomerolle. Kerrosvuotein toteutettu kolmoskajuuttakin on piukka.

Keula- ja keskikajuutoissa elelee herroiksi. Molemmat ovat tyylikkäästi sisutettuja ja ihan kohtuullisen tilavia. Kolmoskajuutasta luopuminen tekee keulahytistä omalla tilavalla toiletilla ja suihkuhuoneella varustetun sviitin.

www.cranchi.com