Sting esitteli vuosi sitten 630 Fast Trackin. Nyt on vuorossa metriä suurempi, mutta täysin samaa konseptia mukaileva 730 Fast Track.

Käytännössä veneet ovat ulkoa ja sisältä kuin kaksi marjaa, toinen vaan vähän pulskempi. Niinpä 730:ssä on mukana kaikki 630:n hyvät puolet, vähän väljemmin sovitettuna.

Esimerkiksi avotilaa saa valittua taittuvalla selkänojalla varustetun peräpenkin, pöydän ja vaikka aurinkotason. Ohjaushyttiin saa järjesteltyä kuskin paikan lisäksi neljä istumapaikkaa joko pöydän ääreen vastakkain tai kasvot menosuuntaan istuen. Styyrpuurin puolelta löytyy pentterikaapisto.

Keulakannen alla on parivuode, toinen syntyy tarvittaessa matkustamosta. Tilojen osalta merkittävin seikka on 730:n ovellinen wc komero, joka on saatu sovitettua ohjauspulpetin alle. 630:ssä sitä ei ole.

Stingin hinnat alkavat 150-hevoosvoimaisella moottorilla varustettuna reilusta 55 000 eurosta, mutta vakiovarustus on silloin vielä aika vähissä. 50 lisähevosvoimaa ja messuveneen kaltainen valinta lisävarusteita (mm. trimmitasot, lisäuimatasot. toinen kattoluukku, toinen tuulilasinpyyhin, jääkaappi, avotilan peräsohva, hakuvalo, kaksiakkujärjestelmä ja lämmityslaitevalmius) nostaa hinnan 68 455 euroon.

Totalveneen videoreportaasin Uivan uutuusveneistä voi katsoa tästä. Sting 730 Fast Trackin esittely alkaa ajassa 05.32.