Keskipulpettiversio 57 CC:n ja väliovella varustetun tuplapulpettimalli 57 Duon Fisher-lisät ovat yhtenevät. Rakenteellisia muutoksia on sekä keulassa että perässä. 

Keulakansi on umpinainen ja vahvistettu keulamoottorin asennusta silmällä pitäen. Sen virtakaapeleille on valmis reititys. Keulan laitasohvien väliin saa lisävarusteena (590 €) säilytystilalaatikon, joka muodostaa yhdessä laitapenkkien kanssa keulaan kalastustason. Laatikon voi tuunata myös sumpuksi, ja keulatasoa hyödyntää aurinkotasona.

Perässä on puolestaan uusi penkki, jonka reunapaikat voi irrottaa, jolloin kalastaessa pääsee siirtymään lattiaa pitkin aivan veneen peräkulmiin saakka.

Molempiin malleihin saa lisävarusteena uistelutargan, joten Suvin Fisherit sopivat sekä uisteluun että heittokalastukseen. Molempiin malleihin saa reilulla tonnilla kaksiosaisen ajokuomun. Sen vaihtoehtona CC-versioon on tarjolla uusi sprayhood (420 €). CC-mallissa valinnanvaraa on myös ohjaamon penkeissä. Vakiona on kahden hengen pehmustettu penkki, mutta vaihtoehtoina yksi tai kaksi erillisistuinta. 

Molempien mallien moottorivaihtoehdot ulottuvat 50:stä 80:een hevosvoimaan. Suosituin teholuokka on 70. CC:n ja Duon välillä valintaa voi tehdä puhtaasti mieltymyksen mukaan, sillä molempien pakettihinnaksi 70-hevosvoimaisella Yamahalla tulee 20 990 euroa.

www.suvi-veneet.fi