Brabusin tapaan mallinumero kertoo tehon, joka tässä tapauksessa syntyy kahdella Mercuryn 4,6-litraisella ja 250-hevosvoimaisella ProXS V8 -perämoottorilla. Suoristuskyky on luokkaa riittävä, vaikka se ei ole varsinaisesti Brabuksen juttu. Näyttävyys, teknologia ja luksus sen sijaan on.

Venemessuilla esillä oleva vene on Black OPS 1 of 28 Limited Edition -erikoismalli, jonka erikoisuus on 50 000 euron metallihohtomaalaus. Muita lisävarusteita on muun muassa t-top-katos, pentterikaappi, prameammat navigointielektroniikka- ja audiopaketit sekä sähköinen keula-ankkurivinssi. Näillä herkuilla kyse on liki 300 000 euron avoveneestä.

Sisäpuolella Brabus-ilme syntyy etenkin punaisesta nappanahasta. Tällä luksustenderillä kehtaa ottaa kyytiin vähän merkkitietoisempiakin vieraita.

Brabus-pinnan alla on tuttu Axopar 28. Rakenteissa, tiloissa tai niiden toiminnoissa ei eroja ole. Avoimen takakannen tilalle saa matalan makuukajuutan, mutta sen kanssa ei voi yhdistää messuveneen pentteriä.

Pulpetin sisällä on puolestaan käyttökelpoisen tilava wc, johon käydään keulan puolelle avautuvasta ovesta.

Erillisistuimista koostuva ohjaamo ja matkustamo on tuulilasin suojassa, ankkurissa tai laiturissa voi loikoilla keulassakin.

www.barbusmarine.com

www.boatcenter.fi