Suomalainen Nord Star on leimautunut varsin vahvasti etenkin ympärikuljettavalla ohjaushytillä varustettujen Patrol-mallien valmistajaksi. Koosta riippuen Nord Starin Patroleja on totuttu pitämään yhteys- ja matkaveneinä.

Avoimien päiväristeilijöiden kasvava suosio on saanut myös Nord Starin vilkuilemaan uusille markkinoille. Eikä vain vilkuilemaan, vaan myös toimimaan.

Nord Star Sport 25

Nord Star Sport 25 tulee markkinoille kahtena versiona, Open-avomallina ja katoksella varustettuna T-Top-versiona. Mallien keskinäinen hintaero on neljän tonnin luokkaa.

Runko on lainattu suoraan 24 Patrolista, joten mitat ovat tutut: pituus 7,8 ja leveys 2,7 metriä. Avotilan vakiokalustus kattaa ohjaamon kiinteillä jaloilla varustetut erillisituimet ja peräpenkin, mutta useimmissa tapauksissa lisävarustelistan ensimmäisiä poimintoja lienevät erillisistuimien jousitus sekä kääntyvällä selkänojalla varustettu avotilan lisäsohva.

Kajuutasta löytyy v-vuode, vuoteen täytepala ja päädyn alle sijoitettava vesi-wc on lisävarusteita. Sportit varustetaan Mercuryn perämoottoreilla, pakettihinnat alkavat 225-hevosvoimaisella V6:lla varustetun Openin 86 450 eurosta ja päättyvät 400R:llä varustetun T-Topin 106 850 euroon.