Uudessa 31+:ssa on lievästi uutta ilmettä sekä sisätiloissa että ulkonäössä. Valmistajasta ei silti ole riski erehtyä.

Uuden 31+:n tilaratkaisu on lainattu kokoluokkaa suuremmista Nord Stareista. Ympärikuljettava ohjaushytti on toteutettu kolmen oven taktiikalla, joten kulkuyhteydet ovat sujuvat. Pentterin koko ja sijainti on optimoitu sijoittamalla se ohjaushyttiin kuskin paikan taakse salonkia vastapäätä.

Ohjaushytin alla olevaan keskikajuuttaan aukeaa portaiksi salonkin sohvan takapääty ylös nostamalla. Portaikko on aika tiukka, mutta perillä odottaa pinta-alaltaan tilava makuuhytti, jossa on vuodepaikkoja kolmelle. Runkoikkunat ovat uusi ja mukava lisä, jotka avartavat tunnelmaa, vaikka katto on paikoin matalalla.

{360=2)

Ovellisella laipiolla varustetussa keulahytissä on selvästi enemmän korkeutta ja mukava v-vuode, joten siitä muodostunee perhekäytössä aikuisten makuukammari, jälkikasvun vallatessa keskihytin. Käyttökelpoisen tilava toiletti on keulahytin vieressä.

Hintakartta alkaa 340-hevosvoimaisella Volvo Pentan dieselsisäperämoottorilla noin 250 000 eurosta, mutta moottorivaihtoehtoja riittää aina kahteen 370-hevosvoimaiseen Mercury Dieseliin saakka, jolloin hintalapun numerot vaihtuvat noin 335 000 euroon. Nord Starin saa myös perämoottoriversiona, jolloin hinnat alkavat 200 000 eurosta. Päälle tulee valinnan mukaan pari noin 30 000 euron perämoottoreita.

Messuvene on varustettu järkevän maltillisesti 380-hevosvoimaisella dieselillä. Vakiovarustus kattaa muun muassa maasähköjärjestelmän, keulapotkurin, aurinkopaneelit, ajolämmittimen sekä pentterin perusvarustuksen. Keulapotkuri, lämmityslaite, navigointielektroniikka ja paljon muuta tarpeellista ja mukavaa ruksitaan lisävarustelistalta.

www.nordstar.fi 

www.nylundsboathouse.com