Viime vuonna esiteltyä vakiovaersiotakin on päivitetty mallivuodelle 2020. Esimerkiksi avotilan pehmusteet ovat entistä muhkeammat ja pöytä suurempi. Lisäksi materiaaleja on uusittu ja esimerkiksi mukitelineitä ja vaatekoukkuja lisätty.

Moottorin tehosuositusta on odotetusti nostettu Yamahan uusien V8-perämoottorien mukaiseksi eli 300-hevosvoimaisen V6:n vaihtoehtoina on nyt 375- ja 425-hevosvoimaset XTO V8:t.

Uusi Premium-versio on tyylitelty ja vakiovarusteltu normaaliversiosta poikkeavasti. Tuulilasin kehys on Premiumissa vakiomallin mustaksi maalatun alumiinin sijaan kiiltävää ruostumatonta terästä. Premiumin avotilan patjojen värin nimi on sahara. Jos väri ei miellytä, on vaihtoehtona harmaat.

Premium-version ohjaamossa on vakiona kaksi 16-tuumaista Q-älynäyttöä. Kajuutan ilmettä on puolestaan ehostettu puusomisteilla ja kalusteilla. Esimerkiksi vaatekaappi, toiletin ovi, karmit sekä hyllyt ja lokerot ovat puisia.

Premiumin lisähinta normaaliversioon on noin 15 000 euroa. 

Tilaratkaisultaan 88 DC on ennallaan. Tilava keulakajuutta on varustettu kookkaalla parivuoteella, penkillä ja erillisellä toiletilla. Avotilan alla oleva minikajuutta on auki keulahyttiin, mutta varsinainen sisäänkäynti tapahtuu avotilaan aukeavasta luukusta. Avotilaan mahtuu mukavasti suurempikin seurue.

Vakiovarustus kattaa esimerkiksi  sähkötoimisen vesi-wc:n, lieden ja tiikkiturkin. Käytännössä kaikki veneet toimitetaan Deluxe-varustepaketilla, johon sisältyy lisäksi muun muassa avotilan aurinkotaso, ajokuomu, trimmitasot, kaksiakkujärjestelmä, kaulapotkuri ja jääkaappi.

www.yamarin.com