Rentoon uuteen ravintolaan voi saapua myös veneellä nousemalla Sipoonlahden pohjukasta Sipoonjoelle. Joensuun Tilan suojaisassa satamassa on vieraspaikkoja rantakahvila Sibben ja uuden ravintola Sibben asiakkaille. Villa Sibbessa toimii myös pieni tasokas hotelli.

Villa Sibben ravintolatila, Nobel-sali sekä laajat terassialueet avataan kaikki asiakkaille kevään aikana. Annoksia saa myös mukaan ja ne voi nauttia vaikka satamassa, frisbeegolf kierroksella tai omenatarhassa piknikillä.

Villa Sibben ja rantakahvila Sibben toimintaa vuoden verran pyörittäneen Suomi Sisters Oy:n siskokset Milla Sohlström ja Elina Suomi ovat palkanneet ravintolapäälliköksi kokeneen Esa Paajolahden ja hänelle työpariksi ravintola-alan moniottelija Jacek Piaseckin. 

– Esan johdolla Villa Sibben keittiöstä alkaa kantautua tuoreen leivän tuoksu. Lounaaksi nautitaan päivän keittoa ja luonaslistan annoksia. Lisäksi meille tulee rentoja ja mutkattomia á la carte -annoksia, luonnehtii Suomi Sistersin toimitusjohtaja Elina Suomi.

www.sibbe.fi