Villa Wolaxin juhannusjuhla on osa Kaarinan juhannusviikon ohjelmaa. Juhannusviikko avataan tansseilla Hovirinnassa, missä DJ Pyy soittaa oikeasti vanhaa tanssimusiikkia. Torstaina on luvassa saksofonin soittoa ja kuorolaulua Kuusiston piispanlinnan raunioilla. Torstainen konsertointi avaa Linnanraunioiden kesäkeikat -tapahtumasarjan.

Perjantaina Kaarinan juhannusviikon ohjelma jatkuu Villa Wolaxissa. Ravintola on auki pidennetyllä aukioloajalla, juomatarjonnasta pääsee nauttimaan rannassa ja ohjelmassa on laadukasta musiikkia.

Villa Wolaxin rantasauna ja ulkoporeallas lämpiävät juhannusaattona kello 15–18. Ravintola aukeaa kello 12 ja on juhannusaattona auki kello 23:een saakka. Ruokaa ja juomaa saa myös rannan myyntipisteistä. Livemusiikki alkaa soida kello 16 ja kello 18 on vuorossa lipun nosto. Musiikki jatkuu illalla kello 19.30 alkaen.

Villa Wolaxin viime vuonna avattuun vierassatamaan pääsee sujuvasti myös veneellä. Tälle vuodelle vierassataman laituritilaa on kasvatettu ja poijuja lisätty. 

www.villawolax.fi