Nyt Bistro Marinan miehistö vahvistuu, kun Kallio saa rinnalleen Niko Lehdon, Nordic Ravintoloiden liiketoimintajohtajan ja palkitun keittiömestarin. Lehto tunnetaan käsityöläisenä ja kehittäjänä, jonka tie on kulkenut Korson kirvesmiehestä Porvoon ensimmäisen Michelin-tähdellä palkitun ravintolan omistajaksi ja Vuoden porvoolaiseksi (2023).

Selkeä visio

Kallion ruokafilosofia on perinteikäs ja konstailematon: hyvä maku ja mutkaton tunnelma ovat kaiken ytimessä. Lehto puolestaan tunnetaan luovasta otteestaan ja modernista keittiöstään, joka ammentaa fine diningin parhaista käytännöistä. 

Kaksikolla on selkeä visio Bistro Pellingen tulevaisuudesta. Tavoitteena on luoda saariston sydämeen kesäravintola, joka palvelee monipuolisesti kaikkia asiakkaita – laadukkaasti, rennosti ja elämyksellisesti. Kohderyhmänä eivät ole pelkästään veneilijät tai herkkusuut, vaan myös lapsiperheet, pariskunnat ja kaveriporukat.

bistropellinge.fi

www.pellingemarina.com