Katanpää vierassataman venepaikkojen määrää kasvatettiin viime syksynä 80 uudella poijupaikalla, joten ainakin alkukaudesta tilaa riittää kiinnittyä vaikka vähän väljemminkin. 

Satamalaajennuksen lisäksi toukokuun aikana valmistuu uusi huoltorakennus, joka pitää sisällään vesi-wc:t ja suihkut, astianpesupisteen sekä pyykinpesu ja kuivaus mahdollisuuden. Viikolla 18 alkaneissa kaapelointitöissä myös saunaa lähempää oleva vieraslaituri sähköistetään. Entuudestaan sähkö ja vesi löytyy satamakonttorin edessä olevalta laiturilta.

Katanpäässä on kolme saunatilaa, joissa on mahdollisuus saunoa perhekohtaisesti tilaussaunaperiaatteella. Kahvila palvelee poikkeusajan take away -periaatteella tarjoten aamiaista, kahvia, itse leivottuja pullia ja sämpylöitä, virvoitusjuomia sekä pienpanimoiden alle 5,5 % alkoholijuomia vaikka suoraan veneeseen. Saatavana on myös pieni valikoima päivittäistavaratuotteita.

Käteisen ja kortin lisäksi maksun voi suorittaa myös satamasta saatavalla tilinumerolla suoraan verkkopankkiin. Katanpäällä on myös oma kausiviiri, joka oikeuttaa kiinnittymään laituriin koko kauden ajan.

www.katanpaa.fi