Jussarön vierassatamaan on voinut kiinnittyä jo toukokuusta ja saaren palvelut ovat avautuneet vaiheittain.  saaren vierasvenesatama on auennut, ja uuden ilmeen saava kahvila avaa ovensa 18. kesäkuuta.

Tammisaaren saariston kansallispuistossa puhaltavat uudet tuulet, sillä Jussarön historiallisen kaivossaaren hoidosta vastaa uusi yrittäjä, Mats Sundqvist. Saarella on meneillään muitakin uudistuksia, sillä satamassa sijaitsevassa kahvilassa tehdään kunnostustöitä. 

Jussarön vierassatamaan on voinut kiinnittyä jo toukokuusta ja saaren palvelut ovat avautuneet vaiheittain. Uuden ilmeen saava kahvila avaa ovensa perjantaina 18. kesäkuuta. Omatoimista ruokailua varten sataman tulentekopaikka on uusittu.

Jussarön sauna sai viime vuonna uuden kiukaan ja laiturin. Veneilijät voivat varata saunasta yksityisen saunavuoron. Saunassa on kaksi pukuhuonetta ja yhteinen saunatila, joihin mahtuu noin 12 hengen seurue. 

Sataman vieraslaituria laajennettiin viime vuonna länsituulilta suojaavalla aallonmurtajalla, johon voi myös kiinnittyä. Paikkoja satamassa on noin 50 veneelle.

www.jussaro.net