Suomenlinnan Suupalat järjestetään jo neljättä kertaa, ja menestysresepti perustuu herkullisiin makuihin ja merelliseen tunnelmaan. Maailmanperintökohde on monelle tuttu kesäkohde, mutta harvempi on käynyt Suomenlinnan kaupunginosassa syksyllä tai tutustunut laajaan ravintola- ja kahvilatarjontaan, joka on avoinna ympärivuotisesti.

– On aivan mahtavaa, että Suomenlinnassa järjestetään oma tapahtuma, jossa pääsemme jälleen esittelemään meidän Adlerfeltin herkkuja. Maistelutapahtuma on kaikille varsin oiva tilaisuus päästä tutustumaan Suokin eri ravintoloihin sekä fiilistelemään syksyisiä makuja ja tunnelmaa upeissa saaristomaisemissa. Suupaloista löytyy varmasti jokaiselle jotakin uutta ja hauskaa, suolaista ja makeaa, joiden myötä Suokkiin voi rakastua aina uudelleen ja uudelleen, kuvailee Adlerfeltin ravintolatoimenjohtaja Tanja Aromäki.

Suupaloja tarjoilevat Adlerfelt, Bastion Bistro, Cafe Silo, Café Bar Valimo, Café Vanille, Linna Bar, Ravintola Suomenlinnan Panimo (mukana vain la 18.9.) sekä Viaporin Deli & Café. Samalla vierailulla voi nauttia myös taiteesta ja kulttuurista, sillä esimerkiksi Suomenlinna-museo, Ehrensvärd-museo ja HAA Galleria ovat avoinna. Vinkkejä aukioloista ja palveluista saat Suomenlinnan verkkosivujen aukiolo- ja tapahtumakalenterista. Kohteesta toiseen on helppo suunnistaa Suomenlinnan digioppaan avulla. 

Suupaloja nautitaan turvallisesti

Suomenlinnan Suupaloihin osallistutaan itsenäisesti oman seurueen kanssa. Ravintolat ja kahvilat noudattavat viranomaismääräyksiä, ja pyydämme myös kävijöitä huomioimaan koronavirustilanteeseen liittyvät ohjeet. Cafe Bar Valimon edustalla Varvilahdella sijaitseva Suomenlinnan Vierassatama palvelee viikonloppuna normaaliin tapaan. Linnoitukseen voi saapua viikonloppuna Kauppatorilta myös HSL:n lautalla tai JT-Linen vesibussilla. Aluksilla voi matkustaa myös ulkona. Liikennöitsijät suosittelevat kasvomaskin käyttöä. 

Lisätietoja:

Suomenlinnan verkkosivujen tapahtumakalenterista 
Suomenlinnan Suupalat Facebook-tapahtumasta
Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa #suomenlinnansuupalat