Showroomissa pääsee siis yhdellä ovenavauksella tutustumaan kaikessa rauhassa ja turvallisessa ympäristössä koko Faster-, Silver- ja Terhi-mallistoon. Paikalla on asiantunteva henkilökunta auttamassa sopivan veneen löytämisessä. Varsinaiseen kaupan tekoon ostaja ohjataan asuin- tai mökkipaikkakuntansa mukaan lähimmälle kauppiaalle. 

Näyttelytilassa lanseerataan ensimmäistä kertaa yleisölle mallivuoden 2021 uutuudet, Silver Puma BRz ja Terhi 480 TC. Nähtävillä on myös jo aiemmin julkistetut mallivuoden 2021 uutuudet, Silver Shark CCx sekä Faster 525 CC, 525 SC, 545 CC ja 545 SC.

Puma BRz laajentaa Silverin lujitemuovirunkoisten päiväristeilijöiden Z-sarjaa alle kuuden metrin kokoluokkaan. Veneessä on mukavan kulun tarjoava nousulistaton runko sekä monipuoliset tilat.

Shark CCx on Silver-malliston ainoa keskipulpettivene, joka soveltuu täysalumiinirakenteen ansiosta vaikka ympärivuotiseen käyttöön. Vene on suunniteltu etenkin kalastus- ja yhteysvenekäyttöön, mutta muunneltavuuden ansiosta se sopii monipuolisesti saariston eri tehtäviin.

Terhi 480 TC korvaa aiemman 475 Twin C -mallin ja tulee kolmanneksi versioksi nykyiseen 480-sarjaan. Peräpenkiltä ajettavassa 480 TC:ssä on tasapainoisen ajo-ominaisuudet sekä tilava ja monipuolisesti hyödynnettävissä oleva avotila.

Fasterin jämerät 525- ja 545-uutuusmallit saa joko CC-keskipulpetti- tai SC-tuplapulpetti versioina. Molemmissa on ergonomiset ohjauspulpetit, ja SC-malleissa lisäksi näppärä yksiosainen väliovi. Sähköisellä keularampilla varustetut 545-mallit sopivat sekä helposti lastattaviksi kuormajuhdiksi että kalastuksen tai urheilusukelluksen harrastukseen.

www.hondamarine.fi

www.brandt.fi