Joensuussa Jokikoneen liiketiloja päivitetään parhaillaan ja liikkeeseen on jo saatu 2022 venemalleja. Näyttelytilassa tulee olemaan kattava valikoima Busterita, Yamarineja ja Crosseja. Uudistetun myymälän avajaisia vietetään elokuun puolivälin jälkeen.

– Loppukesä ja syksy ovat hyvää aikaa tehdö venekaupat jo ensi kesälle. Silloin pystytään vielä tarkkaan valikoimaan veneen varusteet ja saadaan varmistetta veneen toimitus heti ensi kauden alkuun, sanoo Marko Halonen Jokikoneelta.

Kuopion uusi jälleenmyyjä on Moto3, jonka yrittäjillä on pitkä kokemus venemyynnistä. Myös Kuopiossa liikkeen ulkoasua päivitetään uuteen malliin ja uusia, vuoden 2022 veneitä saadaan liikkeeseen loppukesästä.

– Nyt kannattaa suunnata katse jo ensi kesään. Kun venehankinnan tekee valmiiksi syksyllä, varmistaa haluamansa venepaketin jo heti kauden alkuun. Ja kun syksyllä jättää jo vaihtoveneen myyntiin, ei tarvitse enää huolehtia sen talvisäilytyksestä ja huolloista, sanoo Mikko Eestilä Moto3:sta.

Molemmat uudet jälleenmyyjät ovat venepakettimyyjiä, joille Inhan Tehtaat toimittaa veneet valmiina Yamaha-perämoottoreilla varustettuina. Venepakettien myynnin lisäksi jälleenmyyjät hoitavat myymiensä veneiden ja moottorien huollot.

– On hienoa saada vahvat osaajat myymään markkinajohtajatuotteita Kuopiossa ja Joensuussa. Molemmissa liikkeissä tunnetaan erinomaisesti sekä meidän tuotteemme että alueiden asiakkaiden veneilytottumukset, toteaa Inhan Tehtaiden myynti- ja markkinointijohtaja Artturi Niittynen.

www.jokikone.fi 

www.moto3.fi 

www.buster.fi 

www.yamarin.com 

www.cross.boats