Dometicin mukaan laite on helppo asentaa ja sopii myös jälkiasennettavaksi yrityksen uusimpien wc-sarjojen sekä muiden huippuvalmistajien, kuten Vimarin ja Gewissin asennuskehysten kanssa. Seilorit voivat huuhdella ja täyttää wc:n käden heilautuksella, sillä siihen on integroitu liiketunnistin. Laitteessa on myös kapasitiivinen näyttö, joka ilahduttanee laatutietoisemmankin hifistelijän.

Eikä teknologinen ilotulitus lopu tähän: kaiken kukkuraksi wc:n ohjauspaneeli sisältää taustavalaistuksen, jonka ansiosta se sopii mainiosti myös heikosti valaistuihin tiloihin. Tiedotteessa ei ilmene, onko taustavalaistuksen väri vaihdettavissa. Dometic Handwave -kytkimen kerrotaan istuvan tyylikkäästi mihin tahansa sisustukseen sen virtaviivaisen muotoilun ansiosta.

– Handwave-kytkin on osoitus Dometicin omistautumisesta tuoteinnovaatioille. Se perustuu kontaktittomaan kaupalliseen teknologiaan, joka tarjoaa käyttäjille tyylikkään ja toimivan sekä luotettavan saniteettiohjauspaneelin. Sen liikeaistiteknologia ja kapasitiivinen kosketusnäyttö tarjoavat kuluttajille uudenlaisen ratkaisun wc:n käyttöön, kun terveys ja hygienia ovat etusijalla, sanoo Dometic Marinen pääjohtaja Eric Fetchko.

Sulavista linjoista ja avaruusteknologiasta huolimatta ratkaisu herättää myös ristiriitaisia tunteita. Voidaan nimittäin pohtia, missä määrin kapasitiivisen kosketusnäytön räplääminen kumoaa liiketunnistimen tarjoamia parannuksia toiletin hygieniatasossa.